×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meerdere sterren bij benefietavond

12.09.2017 -

Er vindt vanavond een benefietavond plaats om geld op te halen voor de slachtoffers van orkanen Harvey en Irma. De lijst van sterren die hieraan meewerken wordt steeds langer.


De bijzondere avond wordt uitgezonden via 17 kanalen, waaronder de reguliere zenders, Facebook, Twitter en Youtube.

Onder meer Al Pacino, Diddy, Demi Lovato, Justin Timberlake en Leonardo DiCaprio zijn toegevoegd aan het programma, meldt TMZ. Eerder deze week werd al bekend dat Justin Bieber, Drake, Reese Witherspoon, Blake Shelton, Robert de Niro, Jamie Foxx, Sofia Vergara en Billy Chrystal deelnemen aan de avond. Sommigen van deze sterren zullen telefoontjes aannemen van mensen die willen doneren, anderen treden op tijdens de uitzending.

De show wordt op drie plaatsen opgenomen: New York, Los Angeles en Nashville. Een aantal techbedrijven heeft al grote financiële toezeggingen gedaan. Computerfabrikant Dell verdubbelt de eerste tien miljoen die binnenkomt, Facebook doet een donatie van vijf miljoen.