×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mediawereld eert Guus Verstraete

7.03.2017 -

Met een groot aantal overlijdensadvertenties in de kranten wordt Guus Verstraete dinsdag herdacht. Familie, vrienden, mediabedrijven, medewerkers en bekende artiesten nemen afscheid van de vrijdag overleden regisseur.


In diverse landelijke dagbladen staan onder meer advertenties van de VandenEnde Foundation, het DeLaMar Theater, Stage Entertainment en BNN-VARA. Van Joop van den Ende, André van Duin en Paul de Leeuw zijn er persoonlijke afscheidsberichten.

Verstraete, echtgenoot van artieste Simone Kleinsma, overleed op 69-jarige leeftijd. Hij werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Guus regisseerde diverse films en tv-shows, de laatste vaak voor Van den Ende.

Verstraete wordt donderdag herdacht in het DeLaMar Theater in Amsterdam.