×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mede-finalist Glennis Grace opgepakt

22.09.2018 -

Zanger Michael Ketterer, die afgelopen woensdag als vijfde eindigde in America's Got Talent, is een dag na de finale in aanraking gekomen met de politie. Hij werd opgepakt voor huiselijk geweld.


Politiebronnen zeggen dat Ketterer ruzie kreeg met zijn vrouw en dat hij haar mogelijk heeft geslagen. Agenten troffen haar zonder verwondingen aan, al had ze wel een zichtbare rode vlek op haar lichaam.

De arrestatie was volgens Ketterer een 'misverstand'. Hij geeft tegen TMZ toe dat hij ruzie had en dat de politie is gebeld maar dat zijn vrouw geen aanklacht heeft ingediend. De zanger werd desondanks toch opgepakt. Hij werd later weer op borgtocht vrijgelaten.

Ketterer was een van de concurrenten van de Nederlandse zangeres Glennis Grace in de finale van America's Got Talent. Zij eindigde niet bij de laatste vijf.