Screenshot 2022 10 29 16.12.32

Maxime Meiland en haar Leroy willen graag derde kind maar nú even niet 

Toen Maxime Meiland in verwachting was van haar tweede kindje Vivé, kon ze niet wachten om opnieuw zwanger te worden. Nu Vivé één jaar is, hoeft het van de realityster tóch niet zo’n vaart te lopen. 

“Je vergeet heel snel hoe druk die babytijd is. Dus ik vind het wel even goed zo”, zei Maxime onlangs tegen Weekend. Daar is Leroy het roerend mee eens. “Maar we sluiten het dus niet uit, een derde kindje.” 

Nu hebben ze nog de handen vol aan kleine Vivé, die een periode het hele huishouden wakker hield. “In het begin sliep ze heel slecht”, legt Maxime uit. “Ze houdt heel erg van haar speen, maar die viel steeds uit haar mond. Dus we moesten er ’s nachts soms zes, zeven keer uit. Op een gegeven moment word je daar natuurlijk wel een beetje chagrijnig van.” 

Maar ach, vult Leroy aan, dat is ook weer snel vergeten. “Natuurlijk word je af en toe een beetje gek van dat gezeur en gejammer. Maar wanneer Vivé dan lacht, smelt je weer.” 

‘We zien het wel’ 

Wanneer de twee serieus gaan denken over een derde spruit weten ze nog niet, maar ze hebben dan ook geen haast, aldus Maxime. “Ik ben gelukkig nog jong, nog maar 26. Lee is 31, maar bij een man is het geen ding en bij een vrouw natuurlijk wel. We kijken het aan, we zien het wel.” 

Beeld: maximemeiland@instagram

Lees het hele verhaal en nog véél meer in Weekend nummer 42 online of bestel hem hier.