Placeholder

Matthew Perry niet bij Friends-reünie

Matthew Perry is niet van de partij bij de Friends-reünie. De cast van de populaire sitcom uit de jaren negentig komt binnenkort eenmalig bij elkaar voor een tv-special. Matthew is zeker niet bij de opnamen.

Dat meldt E! De acteur kan niet bij de opnamen zijn omdat hij in Londen zit. Matthew is vanaf 2 februari op West End te zien in het toneelstuk The End of Longing, dat hij zelf heeft geschreven. Hoewel Matthew niet bij de opnamen kan zijn, komt hij volgens E! wel voorbij in de tv-special. Hoe is nog niet bekend.

De vele fans van Friends hopen al jaren op een reünie van de cast, bijvoorbeeld voor een film. Tot een reünie kwam het echter nooit. De acteurs komen samen voor een eerbetoon aan regisseur James Burrows. Hij regisseerde onlangs zijn duizendste televisieshow.

Ter gelegenheid daarvan maakt zender NBC een twee uur durende special met acteurs uit verschillende bekende series. Ook de casts van onder meer Will & Grace, The Big Bang Theory en Cheers werken mee aan de eenmalige uitzending, die op zondag 21 februari wordt uitgezonden in de Verenigde Staten.