Matthew Perry

Matthew Perry jatte pillen uit badkamers tijdens huisbezichtigingen

Matthew Perry bezocht in de periode dat hij verslaafd was, te koop staande huizen die open waren voor bezichtigingen om pillen uit de medicijnkastjes te stelen. Dat vertelde de Friends-acteur in een interview met de ABC News-presentator Diane Sawyer.

Op het hoogtepunt van zijn verslaving had de acteur 55 Vicodinpillen per dag nodig, een sterke pijnstiller, om geen ontwenningsverschijnselen te krijgen. “Dus ik deed van alles.” Het “raarste” wat hij deed, vervolgde de 53-jarige acteur, was op zondag naar open huizen gaan en de badkamers te bezoeken “om te kijken welke pillen ze daar hadden en die te stelen”.

Perry geloofde dat geen van de huiseigenaren hem van diefstal zou verdenken vanwege de associatie met zijn Friends-personage Chandler Bing. “Ik denk dat ze dachten: nou, het is uitgesloten dat Chandler binnenkwam en van ons stal.”

Memoires

De acteur brengt volgende maand zijn memoires uit, genaamd “Friends, Lovers and the Big Terrible Thing: A Memoir“. Daarin schrijft hij ook over zijn drank- en drugsverslaving.