×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Matthew McConaughey ooit opgepakt om wiet

14.12.2016 -

Matthew McConaughey werd in 1999 opgepakt vanwege burenoverlast en het roken van marihuana. Dat vertelt de acteur in een interview tegen Playboy.


De Oscarwinnaar vertelt hoe hij in 1999 de Texaanse politie aan de deur kreeg nadat buren klaagden over geluidsoverlast. De acteur speelde op bongos en danste naakt door zijn huis. Toen agenten bij zijn huis arriveerden wisten ze niet goed wat ze met hem aanmoesten. 'Ik zag de ogen van de agent groter worden toen hij me zag', aldus de 47-jarige McConaughey.

De Dallas Buyers Club-acteur moest negen uur brommen en kreeg een boete van 1000 dollar voor de overlast. Hij werd naar eigen zeggen gematst en niet aangeklaagd voor het bezit van marihuana.

Volgens McConaughey leerde hij een wijze les: 'Sluit de ramen als je om 2 uur 's nachts de jasmijn ruikt want dan kunnen de buren je horen', grapte de acteur.