×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Matras verraadt overspel Ozzy Osbourne

23.10.2016 -

Sharon Osbourne heeft een 'slim matras' aangeschaft om op afstand haar man Ozzy in de gaten te houden. Sharon betaalde zo'n 3400 euro voor een king-size "Smartress", vertelde een bekende van de familie.


24 in het matras verwerkte sensoren registreren of er op het matras wordt gelegen. Dit krijgt Sharon via een app op haar telefoon te zien. Ze krijgt zelf informatie over hoeveel mensen in bed liggen. Volgens de fabrikant van het slimme matras, kan het 'lover detection system' ook met een 3D afbeelding de bewegingen en locaties van de bewegingen weergeven, meldt Daily Star.

Ozzy Osbourne en Sharon proberen hun huwelijk weer op de rails te krijgen. Het rockstel ging begin mei uit elkaar, omdat Sharon de slippertjes van Ozzy niet meer aankon. "Ik kan zo niet langer leven", vertelde ze in haar praatprogramma The Talk.