Mary Borsato

Mary Borsato trots op Marco en Leontine

Marco Borsato liet vandaag op Instagram weten dat Leontine nog altijd zijn Valentijn is. Hoewel een deel van zijn volgers hoopte op een verzoening, benadrukt Mary Borsato dat haar zoon en Leontine nog altijd gescheiden leven.

Volgens Mary is er echter wel sprake van echte liefde. ‘Marco en Leontine zijn nog steeds gescheiden, maar voor de kinderen zijn ze nog wel veel samen en zien ze elkaar dus geregeld. Ze spreken elkaar ook nog regelmatig op feestjes, verjaardagen en partijen’ vertelt ze trots aan RTL Boulevard. ‘Ik heb uit mijn eigen scheiding met Roberto – de vader van Marco – geleerd dat de kinderen nooit de pijn van een scheiding mogen hebben. Ik hoop dat iedereen vandaag op Valentijnsdag liefde deelt en denkt aan anderen.’

Leontine zal altijd haar schoondochter blijven en dus heeft ze haar ook een berichtje gestuurd op Valentijnsdag, zo vertelt Mary aan Aran Bade.

Valentijn

Marco Borsato deelde vandaag een filmpje met daarin heel veel romantische foto’s van zijn 23 jaar met Leontine. ‘Ik mis je lieve  Tien’, liet hij daarin weten.