×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mary J. Blige wil alleen nog maar een rijkere man daten

Mary J. Blige wil alleen nog maar een rijkere man daten
22.02.2019 -

De scheiding van Mary J. Blige en haar ex-man Martin Isaacs is inmiddels al een tijdje rond en dus staat de zangeres weer open voor een nieuwe liefde. Haar nieuwe vriend moet alleen wel aan één dingetje voldoen: hij moet meer geld hebben dan Mary zelf.


‘Ik ga namelijk niet meer voor een man zorgen’, zegt ze op BBC Radio 1. ‘Ik ben er niet helemaal klaar mee, maar ik ben gewoon erg voorzichtig nu. Ik heb het geweldig naar m’n zin. Ik voel me vrij, vrij in mijn hoofd, vrij van geest. Vrij om mezelf te zijn, gewoon om te doen wat ik wil en van het leven te genieten met mensen om mij heen.’

Mary J. Blige scheidde vorig jaar, na veel gesteggel, eindelijk van haar ex-man Martin Isaacs. De twee waren ruim 14 jaar getrouwd.