Mary J. Blige in de financiële problemen

Mary J. Blige beweert in financiële problemen te zitten die zijn veroorzaakt door haar ex, Kendu Isaacs, Zo blijkt uit de scheidingspapieren in handen van E! News.

Blige (45) en Isaacs zijn sinds juli verwikkeld in een echtscheiding na een huwelijk van 13 jaar. Isaacs vraagt de rechtbank om hem partneralimentatie toe te kennen. Blige verzet zich daartegen en beweert dat haar ex grote sommen geld uitgaf zonder haar medeweten. Isaacs was tevens de manager van de zangeres.

'Mijn succes als artiest heeft niets te maken met Isaacs. Ik was succesvol toen ik hem leerde kennen en heb dat vastgehouden, ook al hadden we ups en downs', schijft Blige in een verklaring aan de rechtbank. In de documenten beweert Blige dat Isaacs 420.000 dollar (395.000 euro) uitgaf aan dure hotels en reiskosten zonder dat met haar te hebben overlegd. 'Ik ben daar nu pas achter gekomen', schrijft Blige aan de rechter.

De zangeres schrijft ook dat ze nauwelijks geld heeft verdiend aan haar optreden in Europa afgelopen jaar en dat ze flinke belastingschulden heeft. 'We hebben miljoenen dollars aan belastingschuld en hebben aanzienlijke voorschotten gehad van de platenmaatschappij', aldus Blige in haar verklaring. Wanneer de rechter een uitspraak zal doen is niet bekend.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen