Martine Bijl gaat gestaag vooruit

Martine Bijl is blij dat ze in alle rust kan herstellen van de bloeding in haar hersenen die haar eerder deze maand trof. "Ze is blij dat iedereen zo rustig is en dat ze niet belaagd wordt", vertelde Albert Verlinde, algemeen directeur van Stage Entertainment.

Volgens Albert gaat Martine 'gestaag vooruit'. "Het is redelijk stabiel. Ze zijn er heel erg op tijd bij geweest. Het heeft geholpen dat er in die eerste twee belangrijke uren hulp gekomen is." Stage Entertainment liet donderdag al weten dat Bijl van de afdeling intensieve zorg is overgebracht naar een gespecialiseerde afdeling voor patiënten na een hersenaandoening. Volgens Verlinde is de presentatrice bij kennis, vertelt hij in WNL op zondag

Verlinde zei het raar te vinden dat Heel Holland Bakt, het programma van Omroep MAX dat Bijl presenteert, zondagavond weer op televisie is. "Maar ik weet dat ze het niet anders zou willen." De opnamen van het huidige seizoen Heel Holland Bakt waren al achter de rug toen Bijl de bloeding kreeg.