Martin Gaus maakt comeback

Presenator en dierenliefhebber Martin Gaus (65) maakt binnenkort zijn comeback op de Nationale televisie met zijn programma ‘Natte Neuzen’.

Martin Gaus is met de TROS bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe reeks van het succesvolle hondenprogramma ‘Natte Neuzen’, zo meldt de krant BN De Stem. Het spelprogramma met honden werd van 1986 tot 1996 uitgezonden. “Televisie maken is spannend. En het heeft een toegevoegde waarde om te leren samenwerken met je hond. Wie zijn hond goed opvoedt, doet dat ook met zijn kind,” aldus de presentator.

Ondanks dat Martin inmiddels de pensioensgerechtigdeleeftijd heeft bereikt is hij nog altijd druk aan het werk. Eigentv-programma’s had hij niet de laatste jaren, wel gastoptredens in bijvoorbeeld‘De wereld van K3’. Daarnaast schrijft hij boeken, hij geeft lezingen, startteeen voorlichtingscentrum voor huisdieren en runt 40 hondenscholen. 

Op dit moment wordt zijn programma‘Dierenmanieren op reis’ herhaald op Nederland 1. Martin is erg trots op hetprogramma. “Ik zette de trend, mijn manier van presenteren bestond nog niet. Ikliet de kijker deelgenoot worden mijn emoties, dat doet nu iedereen. Hetprogramma is ook niet verouderd, het haalt nog altijd prima kijkcijfers.”