×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix moedigt Max Verstappen aan

Martin Garrix moedigt Max Verstappen aan
14.04.2019 -

Martin Garrix is zondag in China om zijn goede vriend Max Verstappen aan te moedigen. De Formule 1-coureur rijdt momenteell in Shanghai, waar de derde race van dit jaar plaatsvindt. Het is de duizendste race in de geschiedenis van de Formule 1.


‘Max en ik zijn goede vrienden,’ zei Martin tegen Ziggo Sport. ‘We praten over van alles en nog wat,’ antwoordde de dj op de vraag of hij Verstappen kon steunen. Martin, net als Max nog een jonge hond, vertelde dat hij en de F1-coureur het onder meer over ‘werkdruk en stress’ hebben.

De 22-jarige dj hoopt ‘natuurlijk’ op een succesvol verloop van de race voor Max. ‘Ik hoop op het podium, maar ja.’

Als Verstappen zondag op het podium wil eindigen, staat hem een inhaalslag te wachten. De 21-jarige Nederlander startte vanaf de vijfde plek.

Foto: Instagram Martin Garrix