×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martin Garrix heeft penthouse gekocht in Amsterdam

27.10.2016 -

Martin Garrix gaat volgend jaar verhuizen. De Nederlander, die vorige week tot beste dj van de wereld werd uitgeroepen, heeft volgens bekendeburen.nl een luxe penthouse gekocht aan de Zuidas in Amsterdam.


Het penthouse bevat een woonoppervlakte van rond de tweehonderd vierkante meter en bevindt zich op de 22e verdieping van het nieuwbouwcomplex. Vanaf volgend jaar februari kan Garrix erin, aldus de website. Wat hij ervoor heeft betaald, is niet bekend.

Heel ver hoeft Garrix zijn spullen niet te versjouwen. Momenteel huurt de dj een appartement nabij het Gelderlandplein, iets verderop. Daar werd hij eerder deze maand nog gespot toen hij boodschappen deed met zijn goede vriend Justin Bieber.