Martijn zag in Weekend dat Amanda verliefd was

Martijn Krabbé heeft zich op de bank bij Linda de Mol openhartig uitgelaten over zijn scheiding van Amanda. Hij gaf toe dat Amanda 'een hele grote, zo niet de grootste, liefde uit zijn leven was'.

'Maar er komt er vast nog een', durft de presentator er aan toe te voegen in het RTL-programma Linda's Zomerweek. Ondanks dat hij zich in eerste instantie altijd heeft verzet tegen een scheiding, beseft hij zich nu dat het toch echt 'beter is zo'. Het stel onderhield lange tijd een knipperlichtrelatie. Martijn vroeg zich vaak af of Amanda wel of niet bij hem zou blijven en die onzekerheid kostte hem veel energie.

Toch vindt Krabbé het voor zijn kinderen heel erg jammer dat hij zijn relatie niet in stand heeft kunnen houden. Amanda en Martijn hebben samen vier kinderen. Het was Amanda die uiteindelijk de knoop doorhakte. "Ze zei: de liefde is niet puur meer, ik doe jou tekort en jij doet mij tekort." Na een paar dagen zag ook Martijn dat in en gaf hij met pijn in het hart zijn grote liefde gelijk.

Zijn ex is inmiddels tot over haar oren verliefd op de Brabantse ondernemer Harrie Kolen, van wie ze zelfs al in verwachting is. Martijn vernam overigens via Weekend dat er een andere man in beeld was. Hij zag Amanda ineens zoenend op foto's in Weekend.

En wat te denken van de tatoeage van de naam 'Harrie' die op de schouder van Amanda prijkt? Als Linda ernaar vraagt, lijkt Martijn niet precies te weten wat hij moet zeggen: 'tja, rommelig'. Comédienne Loes Luca, die ook te gast is, durft er luchtig aan toe te voegen: "misschien kon ze anders zijn naam niet onthouden."

Martijn kan er hartelijk om lachen, maar wil benadrukken dat hij Amanda niet uitlacht. "Het is allemaal rommelig gegaan, maar ook zij heeft geknokt."