×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martijn Krabbé leeft op eiwitzakjes

Martijn Krabbé leeft op eiwitzakjes
17.07.2019 -

Martijn Krabbé is flink aan het afvallen voor zijn aanstaande huwelijk. 'Ik leef al twee maanden op eiwitzakjes,' vertelt hij.


‘Ik hoop het zo lang mogelijk uit te houden,’ vertelt Martijn aan RTL Boulevard. De 51-jarige presentator is vooral aan het lijnen voor zijn aanstaande huwelijk met zijn verloofde Deborah Wietzes.

Krabbé wil desgevraagd niet melden hoeveel hij exact is afgevallen. ‘Maar het doet mij goed dat het mensen opvalt,’ voegt hij daar kort aan toe.

Het is overigens niet bekend wanneer Krabbé en Wietzes exact in het huwelijk treden, maar naar verwachting is de grote dag deze zomer gepland. Het stel maakte vorig jaar augustus bekend samen te zijn. Krabbé vroeg zijn vriendin in december met een sinterklaasgedicht ten huwelijk.