Martijn Krabbé bedrogen door vrouw

Presentator Martijn Krabbé gaat door een moeilijke tijd. Zijn vrouw Amanda heeft een affaire met een andere man en daarom heeft Martijn hun echtelijk huis, waar ook zijn vier kinderen wonen, verlaten.

Volgens geruchten had Amanda genoeg van de huwelijkse sleur en is ze gevallen voor zakenman Philippe Verhaaren. Amanda en Philippe zijn deze zomer zelfs met elkaar op vakantie naar Ibiza geweest. Martijn heeft hun huis in Amsterdam-Zuid inmiddels verlaten en woont in hun appartement in het centrum. Volgens bronnen hoopt hij op een verzoening met Amanda.

Martijn is door zijn ouders vrijdenkend opgevoed. Toen zijn vader Jeroen verliefd werd op een man tolereerde zijn moeder Herma dat. De man heeft zelfs een tijd bij het gezin in huis gewoond. Het is echter de vraag of Martijn’s vertrouwen niet te veel geschaad is, aangezien dit niet de eerste keer is dat Amanda voor een andere man valt. In 1999 verliet Amanda Martijn ook al voor een andere man. Ze was toen net zwanger en uit een DNA-test bleek dat Martijn de vader was van zoon Bickel (10).  Een paar jaar later kwamen de twee weer bij elkaar en er volgden nog drie kinderen: Michelle (6), Jasmijn (4) en Achilles (2).