Martijn Krabbé baalt van RTL

Presentator Martijn Krabbé is helemaal niet meer gelukkig bij zijn werkgever RTL. “Ik voel me al vrij lang een krakende tweedehandsauto.”

De manier van werken bevalt de zoon van JeroenKrabbé helemaal niet. Zo presenteerde hij dit seizoen het programma ‘DeSlimste’. De 32 afleveringen werden in 10 dagen opgenomen. “Er was gewoon geentijd. Kapot ben je,” vertelt Martijn in LINDA. “Ik voel me zo geknecht. 3 programma’sworden tegelijkertijd, dus door elkaar heen, opgenomen. Ongemerkt word ik erbloedchagrijnig van.”

Vroeger stelde hij zich het vak heel andersvoor. “Een tv-presentator of quizmaster is tegenwoordig gelijk aan eentweedehands autoverkoper. Van de magie van tv is niets meer over.”

Martijn weet dat hij veel beter zou kunnen,maar hij accepteert de gang van zaken. “Als ik nu mijn baan zou kwijtraken, danheeft dat nogal wat gevolgen.” De presentator en zijn vrouw Amanda hebben thuis 4 monden te voeden.

Hij geeft toe bang te zijn voor het moment dat hij eruitwordt gezet bij RTL. “Net als Henny Huisman of Ron Brandsteder. Ik ben bang datik ook op dat kerkhof kom te liggen.”

Voorlopig hoeft de presentator niet te vrezen. Vanaf 5 februari is hij weer op de buiste zien als presentator van ‘X Factor’, samen met Wendy van Dijk.