×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marlijn Weerdenburg ziet Danni Lowinski-film wel zitten

15.09.2016 -

Marlijn Weerdenburg zou maar al te graag nog een keer in de huid kruipen van Danni Lowinski. De serie komt niet meer terug, dus hoopt de actrice op een film.


'Danni de film. Mochten er investeerders luisteren…', grapte Marlijn donderdag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL.

'We gooien het nu in de lucht, wie weet.' Marlijn maakte woensdag bekend dat Danni Lowinski na vier seizoenen van de buis verdwijnt. 'Het was echt mooi, het waren vier fantastische series. Ik ben blij dat ik het heb mogen doen.'

De hoofdrolspeelster krijgt veel reacties op het stoppen van de SBS-serie. 'Die zijn zo zielig en zo lief, het is echt ongelooflijk en ook wel heel bijzonder. Het is nu klaar, afgesloten en ik vind het mooi dat mensen er zo veel om geven. Dat is echt te gek.'