×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marlijn Weerdenburg trots op vooruitgang

19.01.2018 -

Marlijn Weerdenburg beviel in september van een gezonde zoon. Alleen maar thuiszitten doet ze echter niet. Zo staat de actrice dagelijks in de sportschool om haar oude lijf weer terug te krijgen en dat werpt zijn vruchten af!


'Ik ben de afgelopen weken stug blijven trainen. Slaap of geen slaap. Ik ging. En iedere training kwam ik met meer energie thuis. Er is acht kilo af. Spiermassa bijgekomen. Maar vooral een fit gevoel voor teruggekomen', schrijft Marlijn bij de foto.

Maar dat is nog niet alles. De pasgeworden moeder heeft grootse plannen voor de toekomst: 'Mijn trainer is streng maar altijd positief. We hebben nieuwe doelen. Eén daarvan is vijftien kilometer hardlopen. Later meer'.