×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mark van Eeuwen weer single

Mark van Eeuwen weer single
6.06.2018 -

Enkele weken geleden schreef Weekend al dat het er op lijkt dat Mark van Eeuwen en zijn vriendin Anne de Blok uit elkaar zijn. Vrienden van de acteur weten het inmiddels zeker. De Flikken-acteur zou sinds kort weer als vrijgezel door het leven gaan.


Mark van Eeuwen is op dit moment druk bezig met de opnames van een nieuwe serie Flikken Rotterdam. De 41-jarige acteur, die lande­lijke bekendheid kreeg door zijn rol als Jack van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden, zou echter sinds kort na zijn lange draaidagen weer alleen thuiskomen in zijn huis in Amsterdam. Volgens verschillende bronnen zijn
Mark en zijn vriendin Anne de Blok (28) namelijk uit elkaar. 

In augustus 2016 onthulde Weekend dat de twee een stel waren nadat ze innig met elkaar op de foto waren gezet. Vier maanden later showde Mark zijn geliefde, die onderzoeksjournaliste is, voor het eerst aan het grote publiek door haar mee te nemen op de rode loper.

Het management van Mark wilde niet op de vermoedelijke breuk ingaan. Zijn manager laat Weekend weten: ’Ik praat nooit over het privéleven van de mensen voor wie ik werk. Mark is op dit moment druk met opnames en ik kan hem daarbij niet storen.’