×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mark van Eeuwen weer alleen

2.05.2018 -

Mark van Eeuwen is weer vrijgezel. De 41-jarige acteur zou volgens verschillende vrienden gebroken zijn met zijn vriendin Anne de Blok. Dat kan Weekend deze week onthullen.


Mark van Eeuwen is op dit moment druk bezig met de opnames van een nieuwe serie Flikken Rotterdam. De 41-jarige acteur, die lande­lijke bekendheid kreeg door zijn rol als Jack van Houten in Goede Tijden, Slechte Tijden, zou echter sinds kort na zijn lange draaidagen weer alleen thuiskomen in zijn huis in Amsterdam. Hij en Anne zouden in goed overleg uit elkaar zijn gegaan.

In augustus 2016 onthulde Weekend dat de twee een stel waren nadat ze innig met elkaar op de foto waren gezet. Vier maanden later showde Mark zijn geliefde, die onderzoeksjournaliste is, voor het eerst aan het grote publiek door haar mee te nemen op de rode loper. In diezelfde maand gaf Mark aan dat hij veel rustiger was geworden.