Mark van Eeuwen te druk om te daten

Mark van Eeuwen heeft het zo druk met zijn rollen in Flikken Rotterdam en de musical The Bodyguard, dat hij geen tijd overhoudt om te daten of een avondje in de kroeg te hangen.

"Ik merk dat ik dat een beetje mis. Ik hou van het bourgondische leven. Lekker eten, biertjes drinken, op vrijdagmiddag met vrienden de kroeg in. Daar heb ik nu écht geen tijd voor'', vertelt Mark in Viva.

"Ik kan niet daten. Natuurlijk maak ik weleens een uitzondering, maar het is toch lastig. Als je 's ochtends vroeg op de set moet staan en 's avonds nog een show speelt, is het wel belangrijk dat je die nacht goed hebt geslapen."

Op de vraag of hij wel op zoek is, antwoordt Mark: ''Op dit moment ben ik vooral met werk bezig. Volgens mij kun je de liefde ook niet zoeken. Het moet je overkomen. Wel kun je er vertrouwen in hebben dat het goed komt. En dat heb ik. Ik ben iemand die het fijn vindt om een thuis te hebben, een plek te delen met iemand van wie ik hou. Ik heb veel gereisd en gedaan, maar zou nu die rust willen vinden bij iemand.”

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen