Mariska van Kolck wil trouwen

Hoewel Mariska van Kolck en haar vriend Hans Hugenholz elkaar nog niet zo lang kennen, is het niet ondenkbaar dat hij haar binnenkort ten huwelijk zal vragen. Sinds Hans in het leven van Mariska is, is haar blik naar de toekomst gericht en heeft ze alle narigheid uit het verleden een plekje gegeven. Mariska: 'Door Hans ben ik door alle neerwaartse spiralen heen.'

Het gaat weer goed met Mariska van Kolck. Na het overlijden van haar vader in 2009, de pijnlijke scheiding van haar ex-man Knut Jacobsen twee jaar later en haar daaropvolgende mislukte affaire met Edgar Peer kreeg ze ook vorig jaar de nodige tikken te verwerken. Eerst waren er de beledigingen van Richard Groenendijk, die in het BNN-programma Ranking The Stars opmerkte dat 'Mariska haar kinderen nog zou verkopen voor een beetje zendtijd op Omroep Drenthe'. Daarna kwam aan het licht dat Mariska een alcoholslot in haar auto zou hebben.

Maar al deze narigheid verdween als sneeuw voor de zon toen Mariska haar huidige vriend Hans Hugenholz op een feestje van Jan en Monique des Bouvrie in Zuid-Frankrijk tegen het lijf liep. Lees deze week in Weekend hoe gelukkig Mariska op dit moment is en waarom ze zo graag nog eens zou trouwen.