Marian Mudder terug in het theater

Marian Mudder zal voor het eerst sinds lange tijd weer te zien zijn in een grootschalige toneelproductie. De actrice, die bij het grote publiek vooral bekend is van haar rol in de tv-serie Baantjer, speelt één van de rollen in de theaterversie van de beroemde thriller Fatal Attraction.

Dat heeft producent DommelGraaf & Cornelissen donderdag bekendgemaakt. Marian was de afgelopen jaren vooral in kleinere projecten te zien en schreef vier romans. Andere rollen zijn er voor Matteo van der Grijn (Soldaat Van Oranje), Loes Haverkort (Rendez-Vous), Sytske van der Ster (Minoes) en Kevin Hassing (GTST).

De film uit 1987 vertelt over een succesvolle advocaat (Michael Douglas) voor wie een onenightstand verandert in een nachtmerrie. Zijn minnares (Glenn Close) blijkt geen vrouw te zijn die genegeerd wenst te worden. De film, die zes Oscarnominaties kreeg, wordt beschouwd als een klassieker in het thrillergenre.

Het scenario van het toneelstuk is van James Dearden, de man die ook het filmscript schreef. De voorstelling werd eerder dit jaar op West End in Londen gespeeld, met Sex and the City-actrice Kristin Davis in de hoofdrol.

Matteo van der Grijn en Loes Haverkort waren eerder al samen te zien in de musical Soldaat Van