×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey zoenend gespot op vakantie met danser

30.11.2016 -

Mariah Carey is op een romantische vakantie naar Maui met een van haar dansers, Bryan Tanaka. Dat meldt Us Weekly.


Carey wordt sinds haar breuk met de miljardair James Packer in oktober regelmatig gezien met de 33-jarige choreograaf en danser. De twee zouden gewoon goede vrienden zijn, zeiden bronnen rondom Carey vorige maand in reactie op de geruchten dat ze een setje vormen.

Die vriendschap begint in ieder geval steeds intiemere vormen aan te nemen: Carey en Tanaka zijn op het eiland Maui nabij Hawaii samen gespot. 'Ze zaten aan elkaar en zoenden', aldus een spion. Ook zwom het stel samen en liepen ze hand in hand over het strand.

'Ze zag er gelukkig en tevreden uit met Bryan', liet een ooggetuige weten. Tanaka zou inmiddels gek zijn op de zangeres: 'Hij heeft een crush op haar', vervolgt de bron. Carey viert een korte vakantie op Hawaii na een drietal optredens die ze vorige week gaf in Honolulu.