×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey in verwachting van tweeling

17.12.2010 -

Mariah Carey’s man Nick Cannon heeft bevestigd dat het koppel straks een tweeling zal verwelkomen! Mariah kondigde in oktober al aan dat ze in verwachting is, maar er deden al snel geruchten de ronde dat Mariah en haar man niet één, maar twee baby’s zouden krijgen.


Uiteindelijk kon Nick het nieuws niet meer voor zich houden en onthulde het blijde nieuws tijdens zijn radioshow Rollin’ With Nick Cannon. ‘Ik heb niet eens mijn vrouw verteld dat ik dit ga doen en waarschijnlijk zal ze behoorlijk kwaad worden… We krijgen een tweeling!’ aldus de radio-dj.

Nick vond dat hij het nieuws nu wel bekend kon maken, nadat Mariah het geheim had verklapt aan president Barack Obama en zijn vrouw Michelle. Nick: ‘Zij vroegen aan mijn vrouw of ze een tweeling kreeg en omdat Mariah zo blij en enthousiast was, deelde ze het nieuws met de president en zijn vrouw.’