×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mariah Carey aangeklaagd door oud-manager

16.04.2018 -

Mariah Carey wordt aangeklaagd door haar voormalige manager Stella Stolper. Stolper verwijt de zangeres contractbreuk, meldt TMZ.


De oud-manager eist nu een groot geldbedrag van de zangeres. Stolper was tot een een jaar geleden de manager van Mariah. In de tijd dat de zangeres een geruchtmakende relatie had James Packer was Stolper een vertrouwenspersoon van de artiest.

Mariah kwam afgelopen week ook al in het nieuws toen zij open sprak over haar worsteling met een bipolaire stoornis. Een ziekte waar zij zeventien jaar geleden al mee werd gediagnosticeerd. De zangeres slikt momenteel medicijnen en volgt therapie waardoor ze de stoornis goed onder controle heeft: 'Het kan vreselijk isolerend zijn. Maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik weiger dat het mijn leven beheerst', zei ze daar eerder over.