Mari van de Ven is verliefd

Mari van de Ven is verliefd. De 54-jarige kapper van de sterren, die zelf ook een beroemdheid werd, zwijgt niet langer over zijn tot nu toe geheime liefdesleven. ’Ik ben blij dat ik Fred heb leren kennen,’ vertelt Mari opgetogen aan Weekend.

Op een moment dat hij er zelf misschien al een beetje rekening mee hield dat hij de rest van zijn leven alleen zou blijven, lijkt Mari van de Ven toch nog de ware te hebben ontmoet. De beroemde kapper-visagist is al enige tijd onafscheidelijk van de ruim twintig jaar jongere Fred. Hij lijkt het echter bewust rustig aan te hebben gedaan met zijn nieuwe relatie. In de afgelopen weken heeft hij Fred eerst beter leren kennen.

De voorzichtigheid van Mari valt goed te begrijpen als men zijn levensverhaal een beetje kent. Hij heeft in zijn leven veel verdriet te verwerken gekregen. In zijn jeugd werd hij veel gepest en op school was hij een eenling. Hij verloor al op jonge leeftijd zijn moeder en zus en vorig jaar moest hij afscheid nemen van zijn vader. Op het gebied van de liefde had hij ook maar weinig geluk gekend. Hij was vaak teleurgesteld en leek vooral de verkeerde mannen aan te trekken. Vorig jaar nog eindigde een relatie nog in een drama.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend