Marga Scheide

Marga Scheide over nieuwe LUV’-film: ‘Chantal Janzen mag mij spelen’

Marga Scheide kan haar geluk niet op. Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een film over Luv’. Het verhaal over de successen én alle drama’s die de meidengroep meemaakten, zou zomaar eens een grote bioscoophit kunnen worden.

Filmmaker Frederik Nelck is voornemens een film over Luv’ te maken. Marga hoopt dat de film over hun succesverhaal gaat. ‘Ik weet alleen dat het plan is dat de film over Luv’ gaat, maar verder heb ik er niet zoveel mee te maken. Ik denk hoe het ooit is begonnen met de groep. Dat is een heel leuk verhaal; drie meisjes die ergens aan beginnen, maar al heel snel internationaal succes krijgen. Dan krijg je natuurlijk vreemde situaties, zoals drie limousines die je opwachten en privéjets die je de wereld over vliegen. Er zijn zoveel leuke en gekke dingen gebeurd, dat kun je niet bedenken’, aldus de zangeres.

Eer

Voormalig Luv’-collega José Hoebee is volgens Marga ook enthousiast over het plan om een film te maken. ‘Ze vond het ook fantastisch en een eer, ze was heel blij. Het is toch leuk dat je zo lang bezig bent met iets en dat mensen vervolgens op het idee komen om daar een film over te maken’, aldus Marga, die het leuk zou vinden als Chantal Janzen haar speelt. ‘Zij is ook zo natuurlijk. Ik heb nooit het gevoel dat het gespeeld is als ik naar haar kijk op televisie. Het zou top zijn als zij het wordt, van mij mag het. Maar zoals gezegd, ik heb in dezen niks te zeggen.’