×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marconi Oeuvre Award 2017 voor Adam Curry

29.12.2017 -

Adam Curry krijgt de Marconi Oeuvre Award 2017. Adam, die in de Verenigde Staten woont, kreeg het nieuws te horen via Skype.


Volgens Jeroen van Inkel, die het nieuwes vrijdag bekend maakte in RTL Boulevard, heeft Adam Curry veel voor de radio betekend. 'Na Curry en Van Inkel is hij verder gegaan en heeft hij podcast op de kaart gezet. Dat is ook een vorm van uitzenden waar steeds meer mensen naar luisteren', zei Van Inkel, die de oeuvreprijs in 2010 in ontvangst mocht nemen.

Vorig jaar won radiopionier Tineke de Nooij de Marconi Oeuvre Award 2016. Binnenkort worden nog meer radioprijzen uitgereikt, op het Gouden RadioRing Gala op 25 januari. NPO Radio 2, Radio 10 en SLAM! maken kans op een Marconi Award in de categorie beste zender.