Marco weer helemaal gezond

Marco Borsato voelt zich weer helemaal goed na de tia die hij in januari kreeg. "Fysieke klachten heb ik eigenlijk niet, stem en lijf zijn in orde. Al duurde dat natuurlijk wel even", vertelt de zanger, die van de dokter weer alles mag.

Borsato kreeg een serieuze waarschuwing van zijn lichaam. Even vroeg hij zich af of het weer helemaal goed zou komen met hem. "Eenmaal in het ziekenhuis kwam toch die vraag in me op: wat als ik mijn laatste concert gegeven heb? Angstige momenten", vervolgt Marco in De Telegraaf.

Gelukkig verliep de revalidatie goed. "Gezien de tijd die ervoor staat, mag ik niet mopperen", aldus Marco. "Ik zat best een tijd in de rats en als je dan weer alles kunt wat je vroeger kon, is dat fantastisch." De zanger is momenteel weer aan het optreden met zijn Duizend spiegels-tour. Hiervoor vertrekt hij maandag zelfs naar Curaçao. Het wordt zijn grootste show daar ooit. "Ik hoorde dat er 1200 Nederlanders mee die kant op gaan, dat heb ik in mijn gekste tijden nog niet meegemaakt."