Placeholder

Marco Borsato koopt droomvilla

Marco Borsato is afgelopen maandag verhuisd naar een nieuwe villa in het Gooi. Deze week in Weekend de eerste exclusieve foto's van de droomvilla, waar Marco en Leontine met de kinderen een frisse start willen maken.

Marco en Leontine kochten onlangs voor 3.750.000 euro een prachtige nieuwe villa in Blaricum. De verhuizing regelde de zanger grotendeels zelf. Afgelopen weekend waren de Borsato's al druk in de weer in hun nieuwe huis, om de boel klaar te maken voor de grote verhuizing maandag. Daags na de live-show van The Voice Of Holland was Marco in zijn nieuwe voortuin druk in de weer met een bladblazer.

Marco, Leontine en hun drie kinderen Luca, Senna en Jada krijgen in het nieuwe huis de beschikking over een totaal woonoppervlak van iets meer dan 900 vierkante meter. De totale oppervlakte van het perceel telt maar liefst 2.889 vierkante meter. In totaal heeft het huis twaalf kamers, waarvan zes slaapkamers.

Marco heeft met de aankoop niet één maar twee panden gekocht in het peperdure Blaricum. Naast de woning is namelijk nóg een huis waar de zanger mogelijk kantoor gaat houden. De ruimte was tot voor kort in gebruik voor congressen. Onder dit pand zit een prachtig binnenzwembad.

Alle foto's van de nieuwe droomvilla van de Borsato's staan deze week in Weekend.