Ferry Doedens

Management breekt met acteur Ferry Doedens

Bureau CTM Management heeft de samenwerking met acteur Ferry Doedens verbroken. Dat heeft een woordvoerder bevestigd na berichtgeving van RTL Boulevard.

CTM wil geen toelichting geven over de breuk. De 30-jarige acteur zat al lange tijd bij het managementbureau.

Coronamaatregelen

Ferry kwam het afgelopen jaar meerdere malen onder vuur te liggen. Hij moest afscheid nemen van zijn rol in GTST, onder meer omdat hij liet blijken de coronamaatregelen niet serieus te nemen. Ook kwam hij deze week in het nieuws omdat hij een account zou hebben gemaakt op het platform OnlyFans, waar hij naaktfilmpjes en -foto’s van zichzelf zou delen. De acteur zou het nieuws aan Patty Brard hebben bevestigd en al vele duizenden vaste volgers hebben.

‘De koek is op’

Ferry heeft inmiddels gereageerd op de breuk met zijn management: ‘Op dit moment doen er allerlei verhalen over mij de ronde’, schrijft hij op Instagram Stories. ‘Vandaar even een reactie van mijn kant. Net als in een relatie komt het voor dat de koek soms op is en je merkt dat je niet meer bij elkaar past. Ik krijg op dit moment veel aanvragen vanuit de media, maar ik hoop dat jullie respecteren dat ik er op dit moment voor kies om even nergens op in te gaan. Ik wil alles graag rustig laten bezinken.’