×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Man gearresteerd bij villa Taylor Swift

11.04.2018 -

De politie van Los Angeles heeft een man gearresteerd die probeerde het terrein bij het huis van Taylor Swift in Beverly Hills op te komen. De man zou geprobeerd hebben over een muur te klimmen, terwijl hij Taylor's naam naam riep. De zangeres was op dat moment niet thuis.


Beveiligingsmedewerkers van Swift sommeerden de man van de muur af te gaan en toen hij dat weigerde werd de politie gebeld. Volgens hen is de man schuldig bevonden aan het betreden van, voor hem, verboden terrein en het weigeren van het verlaten van Swifts tuin. Mocht de man veroordeeld worden, dan hangt hem een celstraf van 6 maanden boven het hoofd.

Toen Taylor het huis in 2015 voor maar liefst 21 miljoen euro kocht, liet ze nieuwe muren rondom haar tuin bouwen die haar moesten beschermen tegen indringers. Het ziet ernaar uit dat de zangeres zichzelf nog beter moet beveiligen.