Bibian Mentel

Man Bibian Mentel deelt hartverscheurende woorden

Edwin Spee, de man van Bibian Mentel, voelt enorme leegte na het overlijden van zijn vrouw. Op Instagram deelt hij een hartverscheurend bericht.

‘Ik lig naast je, je bent er niet meer maar zelfs alleen je lichaam straalt nog zoveel liefde uit. Het is oké maar zo voelt het niet. De leegte is nu al groot en morgen is ook je lichaam weg en zal die leegte verder groeien’, schrijft Edwin. Ondanks de pijn laat hij weten niet naar de fles of verdovende middelen te grijpen: ‘Ik wil die pijn zo hart mogelijk voelen zodat jij die leegte weer zo snel mogelijk kan opvullen met onze grensloze liefde.De leegte zal plaatsmaken voor alle mooie herinneringen en ik zal je weer voelen en proberen jouw warmte verder te blijven verspreiden.’

Hij sluit het bericht af met: ‘Ik mis je lieve schat, ik mis alles aan je! We are united, we are one! Je man for ever.’

Bibian overleed maandag op 48-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Aankomende zaterdag vindt de crematie plaats. Omdat vanwege de coranabeperkingen slechts vijftig mensen de crematie kunnen bijwonen, heeft de familie een afscheidsroute uitgezet waarlangs vrienden, kennissen en belangstellenden een erehaag kunnen vormen. Die route begint in Nieuw-Loosdrecht en voert via Hilversum naar het Crematorium Laren.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen