×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mama Boszhard biedt haar excuses aan

19.03.2018 -

De moeder van Carlo en Ron Boszhard heeft op Instagram haar excuses aangeboden voor eventuele spelfouten. En dat deed 'moeders' op een hilarische manier.


'Lieve mensen van Instagram. Soms krijg ik berichten van jullie dat ik iets fout geschreven heb. Neem me niet kwalijk maar dat komt omdat mijn laptop…', begint Wil de video.

Vervolgens wordt ze onderbroken: 'Wil, je moet naar het gaatje kijken! En praat niet zo netjes!'. Maar daar maakt ze korte metten mee: 'Bemoei je er nou eens niet mee!', zegt ze zichtbaar geïrriteerd. 'Herold, wist het eens uit!', vervolgt ze tegen de vriend van Carlo.

En waarom er nou elke keer wat fout gaat? Heel simpel: 'Dat moet u me niet kwalijk nemen hoor. Mijn laptop staat ingesteld op de engelse taal en daarom gaat er af en toe wat mis met de spelling'.

De video, hoe serieus ook, zorgt voor grote hilariteit bij de volgers. 'Geweldig!', en 'Wat een heerlijk mens ben je ook!', zijn twee van de grote hoeveelheid reacties. Wij konden er stiekem ook wel om lachen…