×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna’s zoon Rocco opgepakt

Madonna’s zoon Rocco opgepakt
23.11.2016 -

Rocco, de 16-jarige zoon van Madonna en Guy Ritchie is in Londen opgepakt voor het bezit van cannabis. De politie nam poolshoogte in de wijk Camden, nadat buren hadden geklaagd dat Rocco "rookte of drugs gebruikte" in de buurt.


Agenten verklaarden dat de tiener iets weggooide toen zij hem benaderden. Desondanks werd er ook nog wiet in zijn zakken gevonden.

De arrestatie vond al eind september plaats, maar is nu pas aan het licht gekomen. Rocco werd meegenomen naar het politiebureau en dezelfde dag nog op borgtocht vrijgelaten. De Britse versie van bureau Halt handelt de zaak verder af.

Rocco was eerder dit jaar onderwerp van een voogdijstrijd tussen zijn ouders. De jongen wilde na een ruzie met zijn moeder bij zijn vader in Londen blijven wonen, waarop Madonna naar de rechter stapte. Zij beweerde dat Guy Rocco tegen haar in het harnas jaagde.

Madonna en Guy kwamen uiteindelijk enkele uren voor er een publieke zitting in de zaak zou zijn tot een compromis. Alhoewel die papieren vertrouwelijk zijn, lijkt het erop dat erin is afgesproken dat Rocco bij zijn vader woont, maar geregeld naar zijn moeder in New York vliegt.