Madonna weer gespot met gouden ‘grill’

Madonna plaatste vorige maand een foto van zichzelf met een gouden grill om haar tanden op Instagram. De popdiva wordt steeds vaker met het ding om in het openbaar gespot. Deze week kwam ze met een brede grijns haar sportschool Hard Candy in Rome uit.

Begin juli was de gouden grill met diamanten voor het eerst te zien op het Instagram-account van de superster. Een grill is een soort rooster dat om de voortanden heen zit. De accessoire is bezet met 24 diamanten, waardoor Madonna's tanden nog wel te zien zijn. Daily Mail plaatste de foto's.

Madonna werd begin deze maand in het openbaar gezien met het ding, tijdens het Menton Music Festival. In gezelschap van haar vriend Brahim Zaibat lachte ze toen haar tanden bloot op de foto’s, net als woensdag in Italië.

Madonna is eigenaar van de sportschoolketen Hard Candy. Het eerste filiaal in Europa opende in januari de deuren. Madonna bezocht de sportschool in Rome afgelopen woensdag. Op 16 september opent aan de Truman Plaza in Berlijn de tweede Europese vestiging. Andere filialen zitten in onder meer Sydney en Toronto.