Madonna verkoopt villa in Beverly Hills

Madonna is erin geslaagd haar gigantische villa in Beverly Hills te verkopen. Volgens TMZ verkocht Madge haar huis aan een hotshot die zijn geld verdient op Wall Street. Die betaalt er 20 miljoen dollar voor, omgerekend 14,5 miljoen euro.

Het pand stond te koop sinds maart vorig jaar. De popdiva kocht de woning in 2003 toen ze nog getrouwd was met Guy Ritchie voor zo'n 12 miljoen dollar (bijna 9 miljoen euro). Ze heeft dus 8 miljoen dollar (5,8 miljoen euro) winst gemaakt.

De mysterieuze koper is volgens TMZ gesteld op zijn privacy, want het huis ligt behoorlijk afgelegen tussen de bomen en heeft een enorme oprijlaan. Het landhuis beschikt over 15 badkamers, negen slaapkamers, een eetkamer met twee verdiepingen, een zwembad, een filmzaal, een tennisbaan en een fitnessruimte waar Madonna zich in het zweet heeft gewerkt.

TMZ heeft gehoord dat Madonna nu op zoek gaat naar een kleiner onderkomen in LA. Verder bezit de superster nog kapitale huizen in New York in de Upper East Side en in Londen.