×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna reageert op opschudding over billen

Madonna reageert op opschudding over billen
4.01.2019 -

Madonna mag met haar lichaam doen en laten wat ze wil. Die boodschap deelde de Queen of Pop donderdag op Instagram, nadat fans geschokt hadden gereageerd op een mogelijke bilvergroting die de zangeres had ondergaan.


Eerder deze week was op beelden van een oud-en-nieuwoptreden dat Madonna gaf te zien dat haar achterwerk aanzienlijk ronder was dan eerder. Alhoewel veel mensen constateerden dat ze apparatuur of een portemonnee in haar achterzak kon hebben, werd er op sociale media ook flink gespeculeerd dat de 60-jarige bilimplantaten hadden laten plaatsen.

Madonna gaf in haar post geen uitsluitsel. Wel schreef ze dat ze niet op zoek is naar goedkeuring van wie dan ook, en dat ze een vrije wil heeft als het om haar lichaam gaat 'net als ieder ander.'