Placeholder

Madonna houdt van Sean Penn

Madonna heeft openlijk de liefde verklaard aan Sean Penn. De Queen of Pop woonde zaterdagavond met haar ex een liefdadigheidsgala bij in Beverly Hills.

"Ik wil tegen Sean zeggen: ik hou van je, vanaf het eerste moment dat ik je zag", zei Madonna tijdens een speech, meldt Variety. "Ik zou alleen graag willen dat je stopt met roken." De zangeres leek volgens omstanders 'erg close' met de acteur, die met het gala geld inzamelde voor zijn J/P Haitian Relief Organization. Madonna en Sean kwamen hand in hand binnen.

De zangeres en acteur trouwden in 1985. In 1989 scheidden de twee, jarenlang deden geruchten de ronde dat de acteur de zangeres mishandelde. Aan die verhalen maakte Madonna vorig jaar een einde door onder ede te verklaren dat Sean haar nooit 'geslagen, vastgebonden of fysiek mishandeld' heeft, hoewel de twee 'zeker meer dan eens verhitte discussies hadden'.

Madonna en Sean worden de laatste maanden weer vaak samen gespot. Volgens Seans dochter Dylan zijn de twee echter niet meer dan 'hele goede vrienden'. "Ik vind het lief dat ze zo'n goede band hebben."