×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mabel: een jaar zonder Friso

6.08.2014 -

Voor prinses Mabel wordt het een emotionele week. Op 11 augustus viert zij haar 46ste verjaardag. Een dag later herdenkt zij het overlijden van haar man, prins Friso. Zijn dood heeft voor veel verdriet en eenzaamheid gezorgd, maar ook voor extra kracht en veel liefde. Een terugblik op Mabel's eerste jaar zonder Friso.


Geluk en verdriet liggen voor Mabel deze week erg dicht bij elkaar. Haar verjaardag, op maandag 11 augustus, zal ze in familiekring vieren. En ook al heeft ze zelf wellicht weinig behoefte het groots te vieren, toch zullen haar dochters Luana en Zaria en andere familieleden daar anders over denken. Sinds de dood van Friso zijn de familiefeesten juist altijd wel gevierd, omdat het fijn was de familie op zulke momenten bij elkaar te hebben. Dat zal voor Mabel niet anders zijn. Maar een dag later is het precies een jaar geleden dat ze voor altijd afscheid moest nemen van haar man en grote liefde, de vader van haar kinderen. 

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.