×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maand rust voor Willie Nelson

Maand rust voor Willie Nelson
9.08.2019 -

Willie Nelson blaast zijn tour niet geheel af, maar kiest ervoor een maand rust te houden. Eerder werd nog gedacht dat de 86-jarige countrylegende vanwege ademhalingsproblemen een streep had gehaald door zijn gehele huidige tournee.


‘Het spijt me dat ik mijn tour moet annuleren, maar ik heb een ademhalingsprobleem dat ik door mijn arts moet laten controleren,’ schreef Nelson donderdag op Twitter. ‘Ik zal terugkomen,’ beloofde hij zijn fans.

Dat blijkt sneller te gebeuren dan verwacht: de zanger schrapt zijn komende zes optredens, zo schrijft de entertainmentwebsite, maar zou op 6 september alweer op het podium willen staan. De meer dan twintig daaropvolgende optredens uit de huidige tour zou hij ook gewoon willen geven.

Willie heeft al langer gezondheidsproblemen. In mei stopte hij een show in Charlotte, North Carolina na een paar minuten, eveneens vanwege ademhalingsproblemen.