×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Louis Talpe voelt zich thuis in Nederland

12.10.2013 -

Louis Talpe werd verkozen tot aantrekkelijkste bekende Nederlander, maar hij is een geboren Belg. De oud-GTST-acteur overleed in die serie, waardoor hij zich nu moet richten op andere zaken.


"Ik ben er op mijn verzoek na achttien maanden uitgeschreven. Het was tijd om verder te gaan, weer nieuwe dingen leren", vertelt de 32-jarige acteur in een landelijke ochtendkrant. Hij heeft een rol in Verliefd op Ibiza als hunk Lo, waarvan de opnames in de afrondende fase verkeren. "Ik kreeg ook een hoofdrol in twee Belgische tv-drama's. De rechtbankreeks 'De Ridder' en nog een andere serie waarover ik niets kan zeggen."

Talpe voelt zich ondanks dat hij nog steeds in Antwerpen woont, op zijn plek in Nederland. "Ik voel me thuis in jullie land, maar ik blijf hier voorlopig wonen met mijn mooie Duitse vriendin Alicia. Ik probeer me te concentreren op het geluk dat ik nu voel. Niet alle goede acteurs hebben op dit moment werk. Ik ben bevoorrecht."