×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Loes Luca krijgt hoofdrol in bioscoopfilm

4.08.2017 -

Loes Luca gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe bioscoopfilm Mi Vida van regisseur Norbert ter Hall en scenarioschrijfster Roos Ouwehand. Dat heeft producent Phanta Film vrijdag bekendgemaakt.


Luca speelt in het speciaal voor haar geschreven scenario een onlangs gepensioneerde kapster van wie het leven een drastische wending krijgt tijdens een taalcursus in Spanje. Haar voornemen een heel nieuw leven op te bouwen stuit op veel weerstand van haar kinderen.

De opnames van Mi Vida gaan van start in het voorjaar van 2018 en vinden plaats in Zuid-Spanje. “Het maken van een film met Loes Luca in de hoofdrol is een lang gekoesterde wens”, aldus regisseur Ter Hall, die eerder onder meer verantwoordelijk was voor hitserie A’dam-EVA. “Loes verstaat als geen ander de kunst om wat zwaar is licht te maken, zonder dat het plat of oppervlakkig wordt.”

Phanta Film maakt Ma Vida in samenwerking met omroep MAX. Roos Ouwehand was eerder verantwoordelijk voor onder meer Doris en Assepoester.