Lizzy verandert Wendy’s leven

De komst van haar 2e kindje Lizzy verandert het leven van Wendy van Dijk aanzienlijk. In tegenstelling tot Sem is Lizzy fulltime bij Wendy.

7 jaar geleden werd Wendy van Dijk voor het eerst moeder vanzoontje Sem. Haar 2e  kindjeLizzy volgde vorige week. De vader is Wendy’s nieuwe vriend Erland Geljaard.

“Na mijn relatie met Xander had ik nog altijd een weekendjevoor mezelf, omdat Sem dan bij hem was. Dat gaf me de vrijheid om bijvoorbeeldop mijn fietsje door Amsterdam te rijden zodat ik even met niemand rekeninghoefde te houden. Die stituatie is met de komst van Lizzy wel veranderd,” zegt Wendy in Glossy.

Wendy wordt volgend jaar 40 en dat vindt ze stiekemheerlijk. De presentatrice heeft helemaal geen problemen met ouder worden. “Ouder worden vind ik helemaal niet erg, omdat ik stiekemvind dat ik er eigenlijk steeds meer op vooruitga. Ik sta beter in het leven,pak alles beter aan., ben in mijn werk beter geworden en qua uiterlijk vind ikdat ik er beter uitzie. Toen en nu is het verschil tussen het meisje en devrouw. Zeker na het overlijden van mijn vader is het meisje wel gebleven, maarin mijn gezicht ben ik wat meer getekend. Ouder worden en de veranderingen diedaaraan gepaard gaan maken je ook realistischer. Dat zie je duidelijk. Ik vindhet mooier staan en ik zie aan mezelf dat ik meer uitstraal dan toen.”