Liza Sips kan niet van haar buik afblijven

Liza Sips vergelijkt haar zwangerschap met een verliefdheid. "Ik voel de hele tijd aan mijn buik, het is eigenlijk een soort verliefdheid", aldus de actrice. "In plaats van dat je aan een man denkt, denk je continu aan een kindje."

De 25-jarige Liza maakte woensdag bekend haar eerste kind te verwachten. "In het begin wilde ik het geheimhouden, maar langzamerhand heb ik het toch aan vrienden verteld. Vandaag is een mooie dag om het te delen en nu kan ik me gelukkig niet meer verspreken", vertelde ze aan RTL  Boulevard. De actrice is twaalf weken zwanger. "We hebben nu twee echo's gehad en dat is echt het allermooiste moment van je leven, als je je kindje voor het eerst ziet."

Sips is sinds 2013 samen met sportmakelaar Ralph Manheim en de twee wilden graag een kind. "Het is eerlijk gezegd heel snel gegaan. Een zwangerschap kun je natuurlijk niet plannen, maar de opnames van Fashionchick zaten erop en toen was ik eigenlijk heel snel zwanger." Sips was afgelopen zomer druk met de opnamen voor de modefilm Fashionchicks, die in december verschijnt.

Sips weet nog niet of ze over een paar weken wil weten of ze een zoon of een dochter krijgt. "Vroeger wilde ik dat het een verrassing zou zijn, maar nu ik zwanger ben zou ik het stiekem toch wel leuk vinden om het te weten, maar dat zien we wel in de loop van de tijd."