Liza Sips fantaseert over een kindje

Liza Sips wil in de nabije toekomst graag trouwen met haar vriend Ralph. En ze fantaseert zo nu en dan al hoe het zou zijn om samen een kindje te hebben.

Van Liza Sips verschijnt een boek dat luistert naar de titel Soapsop. Het richt zich op jongens en meiden tussen de twaalf en zestien jaar die geïnteresseerd zijn in de wereld van de televisiesoaps. "Het is niet mijn intentie geweest om een boek te schrijven dat bij volwassenen in de smaak valt", aldus de voormalige Goede tijden, slechte tijden-ster in Viva. Sips is dan ook niet bang dat mensen haar niet serieus nemen als schrijver. "Als mensen daar kritisch over willen zijn, dan mag dat."
Het boek is gebaseerd op de eigen ervaringen van de 24-jarige actrice, die een rol bemachtigde in GTST toen ze pas zestien was. "Ik weet als geen ander hoe het is om op jonge leeftijd in de spotlights te staan. En dat is precies wat ik de hoofdpersoon Pippa in mijn boek laat meemaken."
Liza vertelt ook nog niet zwanger te zijn. "Ik kan wel vertellen dat we er een beetje over fantaseren hoe dat zou zijn, een kindje." De Nickelodeon-presentatrice zou bovendien graag met haar vriend willen trouwen. "En dan met alles erop en eraan!"
De jonge duizendpoot heeft in haar carrière al veel verschillende dingen gedaan, zoals acteren, presenteren, het winnen van het televisieprogramma Sterren springen en recentelijk schrijven. In de toekomst zou Sips graag meer achter de schermen werken. "Items bedenken, produceren en zelf presenteren. Misschien een verfilming van Soapsop?"
Het jeugdboek Soapsop verschijnt op 20 januari in de boekenwinkels.